Tak já to sem taky plácnu. Po několika letech strávených bez škopka jsem minulý rok narazil na Ebay na tohle. fotky nebyly nijak oslnivé, foceno z jedné strany v garáži mobilem v podvečer - klasika. Ale říkal jsem si že to má zajímavé komponenty, které by se dali v případě naprosté vrány rozprodat a nebyl by to takový pruser. Další věc byla, že typ chtěl dokončit aukci, takže jsem auto koupil na blind, poslal peníze, tak jsem ani nemusel osobně do Reichu (bylo to samozřejmě až u Holandskejch hranic, jako obvykle). Tak jsem vše zařídil a čekal až mi ho přivezou. No a když ho přivezli, bylo jasné, že žádné rozebírání nebude. Jinak je to jeden z prvních MK1 Cossu, komplet výbava jako klima, výhřev předního okna, ale nemá např zadní okna v elektrice a naklápění zadních sedaček. Oproti tomu to má: Komplet žlutý Koni podvozek, 18´AZEV kola, vzadu obuté do 265, předek 235. Sedačky jsou Recaro, ale neorig, ale zato jsou přečalouněné i zadní a tapecy dveří. Koplet Mohawk body kit.No a v přihrádce u spolujezdce se válel nezapojený Superchip. To je snad vše. Auto potřebuje trochu poladit plechařinu (lemy, A sloupky a ošetřit spodek). Standartní servis proběhl, nové všechno co se má vyměňovat. Uvažuji o instalaci MT75, protože automat po výměně fitrů a oleje neřadí tak jak má. Navíc mi přistál dárce i s novou spojkou, takže se asi neudržím

Pár foteček....

pár fotek mobilem když jsme ho přivezli: