Ano, sraz byl sice komorní, ale užil jsem si ho.
Letos poprvé jsme závodili v šipkách, kulečníku, autíčky na autodráze a v pinecu.
Chtěl bych touto cestou poděkovat Švábovi za zmrtvých vstání jeho autodráhy, několika denní práci na autíčkách, organizaci závodů a v předčítání z výběru básně Františka Halase
Dále pak Klimovi za zapůjčení terče a organizaci turnaje v šipkách. Vildovi za organizaci kulečníkového turnaje a všem za všemocnou pomoc.
Výsledky závodů na autodráze:
1. Filip
2. Šváb, Vilda
3. Milkaj
Výsledky turnaje v kulečníku:
1. Vilda
2. Milkaj
3. Šváb
Výsledky turnaje v pinecu:
1. Bláža
2. Šváb
3. Jan Uxa
Po čestných členech kterými jsou Miluň Takáč, babička Petříková jsem jmenoval dalšího a jistě pro dlouhodobé
zásluhy o blaho členské základny na srazech pořádaných v Hotelu Hladina na Slapech po právu..... číšníka Pavla Berana, který se zůčastnil turnaje (mimo to nás perfektně stihl obsluhovat), v šipkách a po zásluze zvítězil
Výsledky turnaje v šipkách:
1. Pavel
2. Šváb
3. Klimo
Všem děkuji za účast, H. Bucharovi za muziku a promítání videí, Lindě za sponzorské dary, Magdě za fotky a pod.
Těším se na příští ročník a všechny žádám o přidání fotek.
P.S. Rád jsem na našem sportovním sraze přivítal čtyřčlenou delegaci z Fordclubu.eu .....Zituš, Matese, Martina a Ádu fotografa.
Děkujem za návštěvu

EX Rudy..FS sedan 2,9i Cosworth 24V6, 207 HP, světlá kůže v plné palbě, LPG
9.
EX EX Kája...FS sedan 2,5 TDi 125HP, r.v.1997, automat, tempomat, digi klima, sedačky v plné palbě
8. Turek..FS kombi 2,9 Cosworth 24V6, 207 HP, r.v. 95, plná nálož, čumák 98
7.EX Stařík II...FS sedan 2,0 120 HP, r.v 92
6.EX Stařík..FS sedan 2,0, 91,
5.EX Čárlí..FS sedan 2,9 Cosworth, 95
4.EX Venca FS kombi 2,9 Cosworth,96
3.EX FS kombi 2,5 TDi, 125HP,98
2.EX FS RS kombi 2,0,92
1.EX FS kombi 2,0,93Telefon: 603 823 444, e-mail: milan.blaskovic@fordscorpio.czhttp://www.virtualdream.cz