Offline |
 |
|
TO marpac: Všechno se objasní, když přijedeš na Sraz pořádaný k X. výročí založení FSC. Prvně jsem o něm napsal 3. ledna 2012 v sekci Pokec pro všechny. Na to, aby si každý "Škorpiák" zařídil volno na celý víkend, jste měli čas (bez tří dnů), celých pět měsíců. Našetřit na víkendový pobyt 900,- Kč, ve kterých je 2x nocleh, 4x večeře, 2x snídaně a 2x oběd (což je skoro zadarmo), jste dostali 149 dní. Při přepočtu to dělá pouze ušetřit 6,04 Kč za jeden den. Směšná částka, ne? Samozřejmě jsem nepočítal PHM, ale s tím se tak nějak počítá. Nejvíc mě vytáčí, že dochází zde na fóru k různým vyhroceným střetům a nedorozuměním, které by nebyly, pokud by zde přispívající ráčili navštívít nějaký FSC sraz, aby se s námi seznámili osobně a pak by věděli, že někteří z kmenových členů jsou popichovači, druzí zase vysírači a tak podobně. Jejich připomínky by tudíž brali úplně jinak než teď. Oni to nemyslí špatně, jen vyjadřují svůj názor, někdy sice nevybíravě, nicméně mají na to právo jako všichni ostatní. Jistě jste si všimli, že na rozdíl od jiných klubových fór jsem velmi benevolentní a nikomu jako hlavní admin nic nemažu a nebanuji. Pouze mám výhrady k anonymitě, nevypsaným popisům a podobně. Stejně tak když jsou všichni přítomní horliví do diskuzí, ale na žádném srazu za posledních pět let jsem je nikdy neviděl. Můžete mi to, prosím, ti co nejsou přihlášeni a nemají zaplaceno vysvětlit zde: http://fordscorpio.eu/viewtopic.php?f=6&t=1130&start=40. Proč se nepřihlásili a nepřijedou? Myslím to naprosto vážně a trvám na tom! A naopak: jsou tací borci, kteří si zabukovali dvoulůžko, v termínu nezaplatili a následně až po mé tel. urgenci mi ráčili oznámit, že přijedou pouze v sobotu na otočku! Tentokrát vyžaduji naprosto seriózní přístup, ona ta organizace tak velkého srazu není žádná sranda. Po domluvě s paní provozní posouvám datum závazného přihlášení (zaplacením peněz na klubový účet), do 15.5.2012 Jinak se omlouvám, že jsem svůj apel napsal sem.
_________________ 13. MAXO EXECUTIVE..FS Kombi r.v.94, 2,9i Cosworth 24V6, 197HP, BOA automatl.12. EX Černý Cossák...FS sed. 2,9i Cosworth 24V6, 96 11. Bílá Cossa..FS sedan 2,9i Cosworth 24V6 BOA manuál10. EX Rudy..FS sedan 2,9i Cosworth 24V6, 207 HP, světlá kůže v plné palbě, LPG 9. EX EX Kája...FS sedan 2,5 TDi 125HP, r.v.1997, automat, tempomat, digi klima, sedačky v plné palbě 8. Turek..FS kombi 2,9 Cosworth 24V6, 207 HP, r.v. 95, plná nálož, čumák 98 7.EX Stařík II...FS sedan 2,0 120 HP, r.v 92 6.EX Stařík..FS sedan 2,0, 91, 5.EX Čárlí..FS sedan 2,9 Cosworth, 95 4.EX Venca FS kombi 2,9 Cosworth,96 3.EX FS kombi 2,5 TDi, 125HP,98 2.EX FS RS kombi 2,0,92 1.EX FS kombi 2,0,93Telefon: 603 823 444, e-mail: milan.blaskovic@fordscorpio.czhttp://www.virtualdream.cz
|
|