ve fordu by me brali, to by nebyl problem, ale...po vysoce odborne konzultaci s Igim (pomlouvani znackovych servisu) jsem tam sice jel, ale koupil jsem komplet Motorcraft predni brzdy. pockam az od Mika prijdou mazadla a prosti tyden se do toho pustim...
jinak kazdej mechanik ma svou teorii na vyreseni problemu, kdyz to neni na naprave, ale jen na brzdach...i s autory teorii
1. nesmi se dat tvrdy kotouce a tvrdy desky, ale tvrdy kotouce a mekky desticky. musi se na brzdu pak moc slapat (!!!???) a prehreje se kotouc. (Igiho kamos)
2. vodici cepy nejsou spravne namazany a trmen neplave. po zabrzdeni zustane pritisknutej na vnejsi strane a odtahne se jen pistek. vnejsi strana se prehriva, zatimco vnitrni se chladi. (Mike TT)
3. jsou vadny naboje a vymena lozisek nepomuze. v luzku naboje kde ma lozisko dosedat uz je vule, takze v lozisku neni, ale musi se vymenit celej naboj (6000 za kus). (Karel T.)
4. je treba namontovat na predni napravu dodatecne (???!!! - v serii nikde nejsou) ochranne stity jako jsou na zadnich brzdach. vnitrni strana je "podchlazena" (???!!!) a lita na ni bordel ze silnice. (Mr. Novotny)
5. prodat uz nikdy si nekoupit Scorpio. jen na predni naprave proinvestovano cca 35000!!! a stejne je to furt v hajzlu, co si ma clovek potom o takovym aute myslet... (Crusader)
kdybych za vsechny Scorpio-prachy spravil Mondaka, byla by z toho F1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ne F1, furt by z toho byl posranej předohrab

Kéž by ho ode mně někdo koupil
Bláža
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------