No asi takhle :
Najedu denně cca 200 kilometrů, proto chci LPG, v několika autech už jsem ho měl.
Škopka jsem koupil od kámoše, kterýmu stál před barákem a chtěl se toho zbavit dřív než mu ho seberou exekutoři - takže celkem výhodně. Zaplatil jsem eko, vyměnil servo , dal servis převodovce, nový kotouče a desky a spoustu dalších nezbytností včetně nějakejch věcí od uživatele J.R. , te jsem objednal ještě lemy blatníků a ofuky oken páč když hulím tak si ostatní stěžujou že na ně táhne a taky ten kravál z větru mně neba. Takže celkem už mě vyšel na něco kolem 30 možná.Radši to ani nepočítám. A příští tejdem mě čeká vlnovec ve vejfuku. Z toho je snad jasný že si chci škopka nechat, jen ta spotřeba mě začíná sr.t. Ale rozhodně nemíním do takovýho auta zas investovat 25 tisíc za sekvenci LPG, to zas nejsem blázen a myslete si co chcete. Dneska jsem koupil od nějakýho frajera za tisícovku komplet LPG podtlak použitej , vymontovanej z 1,8 Astry, bombu měl propadlou, tu jsem mu řek ať si jí nechá a odveze do šrotu. A zajedu někam kde mi prodaj nádrž, celý to namontujou a zlegalizujou. Že to občas střelí ? No a co, sání mám hliníkový a aspoň se budou plašit čubiny okolo

. Předloni jsem jezdil se sonátou , která si občas střelila při přepínání, zas tak strašný to nikdy nebylo, prostě jako když někomu střelí vejfuk.
Co se týče takovejch těch výhrůžek že je třeba přimazávat - to je podle mně zas jen další tahák na peníze , v roce kdy tenhle motor byl vymyšlenej už se na LPG dávno jezdilo v celým světě, přimázání neexistovalo a vlastně ani sekvenční vstřikování . Všichni měli podtlaky a libovali si kolik šetřej. Takže dám taky podtlak, když se mi na něm něco vysere koupím díl za pár stovak a budu si taky libovat.
Jinak konkurs pořád platí , kdyby ho chtěl někdo namontovat a zlegalizovat , rád dám vydělat někomu z klubu.