Len si to namontuj a budes jazdit skoro zadarmo

. Uz tri take motory co na to jazdili a dojazdili som opravoval. Jedno ci benzin alebo diesel, spocitam to po oprave a potom mi povies co si usetril

. Sedla ventilov skorodovane, spalovaci priestor vypadany tak ze prebrus hlavy vydal len taktak aby tesnenie malo kde sediet. Vstrekovace po namontovani do diagnostiky prasia ako chcu a ich otvory po precisteny ultrazvukom a kontrolou pod mikroskopom vypadane - pre diesel vymena spicky + nastavenie, pri benzine novy vstrek. Mozem este dalej pisat.
V prvom rade kazda zmes paliva a vzduchu ma urcitu rychlost horenia, ktora je zadefinovana v mapach riadiacej jednotky motora. Ak teda zmenim palivo, musim zmenit aj hodnoty v jednotke inak to bude mat nasledky na motore. Profesionalny system ma vlastnu jednotku, ktora preratava vstupny impulz z povodnej jednotky a upravuje hu o hodnotu urcenu softom v pridavnej jednotke napr. lpg, etanol a pod. Tym padom povodna jednotka ani netusi ze motor bezi na ine palivo a teda neni viac namahany

.
Takze len dotoho, nech mame mi mechanici viac prace a plnsie vrecka

.
ps. aj nemci v druhej svetovej vstrekovali vodu do sania v stihackach co je skoro obdobny system a ten vodikovy zazrak, ale tie stroje boli ratane na kratku zivotnost. Ked uz, tak 100% vodika + vzduch, to je palivo o niecom inom. Ale ked sa len zle nan pozres bumm.