Toš když jsem přišel po tydnu k autu, bohužel ho mám v práci kde stoji venku, presto motor nastartoval na brknutí. S radostí jsem vyskočil z auta, zavřel haubnu a při nasednuti zpět do auta motor zhasl. Takže běh cca 20s. Při druhém nastartování už jenom párkrát škytl a pri dalších pokusech už bez jediného zážehu.
Potom mě kolega odtahl do haly, kde jsem započal vysoušení prostoru na leve strane. Podíval na EDIS, vyzkoušel obě zapůjčené krabičky od Bláži, v te ale problém není. Páč nachvili to občas naskočilo na všechny tři (původní i Blážovy).
Když jsem oddělal bužírku z kabliku který vede ke krabičce, tak jsemse zhrozil a zároveň zaradoval, ze zakopané pes je odhalen. Zaizoloval jsem tři draty , který měly polamanou izolaci(jsou vedený v samostatné odstinene buzirce). Nechápačka, že zrovna jenom tyto tri měly izolaci v hajzlu a přitom by měly mít lepší kryti než ten zbytek, co je jen omotany černou páskou. Pohybal jsem se svazkem, aby vyběhl nějaké ten zasekle skritek.
Ale nejdéle me běžel motor tech dvacet třicet vteřin, pak vždy zalapal po dechu a chcip, i kdyz jsem ho držel pod plynem. Další pokus o start po té už jen motor párkrát škytl a chcip. Jednou držel volnobeh sám, ale v dalších případech jsem musel držet nohu na plynu, aby nezhasl.
Fakt to dělá ten pitomé svazek(já vim Igore, že na to sázíš vše ) ?

.