Vďaka, vďaka... Toto som potreboval vedieť... Čiže v prípade že začnú chrastiť rozvody, tak je ešte kúsok casu, odstaviť auto a spraviť rozvody...
Pýtal som sa v jedných autodieloch, kde sa dá zohnať prakticky nemožné (samonivelaky na škopka v kombi už ale nevedia

) a tam mi povedal, že majú ešte 6ks vodných pump na BOBa...
Nárazníky to poznám, laminatoval som ich nie raz, lebo sa velmi ťažko zháňajú... Asi ťažšie ako rozvody...
A rozvody som videl na Ebay, alebo potom Burton... Ale aj vo Forde ich ešte vedia vykúzliť...
Chalani nevieš ako sú na tom?? Či ešte robia elektriku, keby sa náhodou niečo vyskytlo??
Viem že tunajší člen Maxo zo Šale už nerobí, kôli bolestivým kĺbom, ale okolo Brna že tiež boli vynikajúci majstri..
Inak vozenie je to veľmi parádne, to poznám... Aj frajerke sa to moooooc páči...
Aktuálne auto, viď popis... Rok a pol slúži a jazdí... Občas hnevá, viď choroba praskajuceho umelého sania, vyriešená hliníkovým kolenom, potom ma potrápil kúsok so sviečkami s káblami a cievkami... A potom ma štve, že sa mi lanko na kapote zadrhava, ale to bude asi tým, že ju otváram raz za pol roka...