milkaj píše:
Mám to samé a bylo mi řečeno , že toto zapojení je dělané pro trh ve Švýcarsku. Z vlastní zkušenosti mohu tvrdit , je v mlze je to lepší než na potkávačky. Technickou procházím. Mám škopka už 22 let. čauki.
Ahoj, tak to mě docela překvapilo. Teda ani ne tak, že je něco jinak než je člověk zvyklý

jako spíš to, že se ti jezdí v mlze dobře pouze mlhovky bez potkávaček. Já to minule zkoušel když jsem jel od kámoše a byla mlha jak mlíko. Tak jsem zkusil zapnout jen ty mlhovky a připadalo mi, že vidím ještě méně. Teda začal jsem vidět dobře krajnici a silnici těsně před autem (a o to jde v mlze nejvíc, pravda) ale jak jsem neviděl dál než asi 3metry před auto tak jsem se toho vyděsil a zase zapnul potkávačky. Ale asi jde o zvyk, když nad tím tak přemýšlím tak je fakt nejdůležitější vidět kraj silnice. Asi to příště zkusím zase...
Jinak jsem právě objevil když jsem vyndal vypínač světel a zkoušel jsem ho prohodit, tak v tom svazku kabelů byl jeden konektor rozpojený a když jsem ho spojil, tak auto začalo po nastartování svítit i když jsem neměl světla zapnuté (denní svícení) tak to asi fakt bude pro Švýcary, protože oni tam tu povinnost měli snad jako první v Evropě už před dlouhou dobou...