Peterson píše:
Já jsem jej byl projet už v srpnu. Přecijenom mám to doma že?
Auto vypadalo na první pohled pěkně, no na druhý už to bylo horší. Zastříkávaná kastle, koroze, svítící abs (důvodů je několik), prasklý domek termostatu, apod.
Auto jelo, trochu hučelo a trochu se třáslo (možná to bylo kolama, možná něčím jiným).
Bylo v té době ještě za 32 tisíc a pán v bazaru mi říkal, že sleví na nynějších 27. Chtěl jsem to vzít za 15, ale nedal. Stojí tam asi od června, no myslím že když ještě chvíli postojí, tak by mohl slevit. Ale současná cena tam už drží moc dlouho.
Co považuji jako + jsou oba nepopraskané nárazníky (jestli jsem se dobře díval).
Auto vlastnila firma Tipa F od novoty nějakých 10 let. Potom to vlastnil pán, který nedávno zemřel, takže se to prodává jako pozůstalost. Údajně by se na to neměla vztahovat eko-daň.
Pokud by to auto slevnili, tak by se vzít dalo, aby zbyly finance na případné opravy. Ale takto se mi to zdá pořád moc.
Možná by bylo dobré se domluvit přímo s majiteli, mohli by to stáhnout z bazaru a prodat za míň.
jj s tím majitelem je to jak říkáš, nechal jsem si i ukázat velký TP a mám adresu majitele, ale tak nějak je mi blbé ho kvůli pár korunám nutit to vytahovat z bazaru atd, i když by s tím v podstatě zase tolik práce neměl.
myslím, že i tebe si bazarník matně pamatoval páč mi říkal že se na to byl krom mě dívat akorát jeden člověk a ten se spíš chtěl svézt

a když jsem přijel podruhý tak se ptal, jestli jsem to já, kdo nabízel těch 15

ten třes jsem nepozoroval, ani asi to hučení (bylo to od diffu?) ale přecejen jsem v Klaunovy jel poprvé a jen kousek (od kolejí zpět k bazaru)
ta zastříkávaná kastle - to jsem si všiml jen toho zadního levého lemu, nebo je tam i jiné místo?
a teď k tý ekodani, bohužel je tady od 1.10 novela a tak každé auto, které ji kdy mělo zaplaceno přes ZTP nebo dědictví ji při další přeregistraci bude muset zaplatit znovu - platí to teda i retrospektivně, takže další 3 tisíce navrch. takže těch 15 bude asi fakt adekvátní cena.