ja mam ted problem se zagarozvanou 2,3kou. pred tydnem jsem uz myslel ze to bylo benzinem - po naliti ty vecicky proti vode jsem s tim ujel 200km naprosto v pohode, jde to do otacek, tahne to , beh krasne pravidelnej.. ale dnes zas nejde nahodit.. o vikendu jsem ho nastartoval, ale musel jsem tocit tak 15 vterin v kuse, celou dobu to poskytavalo, az to nakonec chytlo. pak po zahrati uz to bylo ok a chytal okamzite
dnes rano jsem prisel do garaze, poskytavalo to, ale po 5ti vterinach uz to jen toci naprazno, jak bez benzinu.. nebo bez jiskry, nevim ale vzheledem k tomu ze to zecatku ma tendenci chytnout bych rek ze jiskru to dava. cerpadlo bzuci
Scorpio 2,3 Ghia sedan 98´ automat, tempomat, winterpacket IIpaměti.... úplně vše...... i zadní výhřev kůže

, moondust silver
Ex: Scorpio 2,3 Ghia sedan 98´ automat, tempomat, paměti.... , tourmallard green / Scorpio 2,0 CL sedan 96´ automat, winterpacket II / Scorpio 2,0 Ghia sedan 94´, tourmallard green/ Scorpio 2,9 Ghia EXECUTIVE sedan 91´ / Scorpio 1,8 Ghia 5dv. 85´