Tesile,ani ne před týdnem jsme si psali o senilitě,takže tě určitě můj předchozí příspěvek nepřekvapil.
Blážo,pověrčivý nejsem,pomalu se učím i objevovat novinky tohoto fóra,takže jsem se bleskem mazal podívat na seznam a docela mě uklidnilo číslo 12.
Pověrčivý opravdu nejsem,13 mi nevadí,ale je pravda,že podvědomě 13.do práce pro jistotu nechodím,dodržuji pyžamový den a snažím se vyloučit ten den vyloučit všechny rizika.
Sporák ani rychlovarnou konvici ten den nepoužívám,studená strava ten den jde přežít,koupelnu ten den díky riziku utonutí nevyhledávám a návštěvu WC jde psychologicky odložit na další den,akvárko ten den také zůstává zhasnuté a o holení nemůže být ani řeč.
13.každého měsíce se tedy raději zdržuji celý den v posteli a jediné co ten den používám jsou dálkové ovladače.
To snad ale není pověrčivost

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vildo, já tě mám u sebe v členech na fóru pod číslem 13. Diner má dvanáctku.
Jestli chceš,
můžu pro tebe lecos udělat
ADMIN Bláža--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------