marpac píše:
ani nemusis posilat,desku do tech lampicek pod sedadla mam,do kufrove a tedy i pod palubku taky,stejna bude i do dveri. Jen se zasune do patice misto zarovky. Jinak bile led jsou i s teplym odstinem,vetsinou to je namichane. Z ciny to je good,ja nemam zase tak velkou spotrebu,ale zajima me ten plotter, nakresli to rovnou na desku? Inkoustem? Osvetlovani je dost nuda,kolik plotter na tohle stoji? Nepodlepta se to? Delame v praci dost smd, asi nejpresnejsi pouzdro 1206 s cestou 0.3mm uprostred, to by slo? Diky moc za info

Plotr je stará československá Aritma 512, bohužel dneska se ty ceny pohybujou nesmyslně vysoko (tak od dvou tyček výš). Občas se objeví něco za normálnější cenu. Já jsem to koupil za 800 i s příslušenstvím, koženkovým obalem a hromadou per.
Kreslí to normálním fixem na DPS (Staedler, Edding,...), co stojí 30 Kč/ks a vydrží celkem dost. Je to o nastavení přítlaku. Když se to nastaví blbě, tak to to pero zmasakruje za jednu desku, ale to se mi ještě naštěstí nestalo. S podleptáním nemám problémy. Na těch deskách výš mám odpory 0805 a pohoda.