nejsem v tom tak zbehlej, koukal sem se jen tak zbezne ale do 300tis s nebo bez DPH na sauto bylo par peknejch kousku s-maxe nebo galaxy rok 2007 a najeto pod pocet km co byl u C4, tak nevim, i vybava se dala najit, dal sem si to seradit dle roku a max. cena do 300000,-.
co se tyce auta tak si radeji zaplatim za auto ktere bude mit na trhu pri prodeji stale vetsi cenu nebo podobnou cenu nez auta tipu renault, peugeot, fiat, nissan apod, jde o to ze napriklad za renault megane combi 1,4 z roku 2003 najeto 120000km (pouze el. okna, posilovac, palubak) prvni majitel, nedaj v bazaru vic jak 80000,-, porizovaci cena pres 560000,- v roce 2003 byla naprodej za tu samou cenu nova octavie s podobnou ne li lepsi vybavou a s motorem 1,9tdi, kamosuv sef to podcenil, veril renaultu, koupil megane a ve finale na 120000km ma problem s vysypanou prevodovkou, houpajicim alternatorem a zacpanejma vstrikama a to uz diky vine zamestnance- prorazene vane a zadrenemu motoru ma pulku motoru novou, za octavii 1,9tdi rok 2003 najeto 120tis v autobazaru trhaj ruce, nabizej az 180000kč a vic je nezajima. podobne je to jak s pozemkem na barak, spocital sem s brachou ze nema cenu kupovat levny pozemek na barak nekde daleko od mesta ktere je mi blizke a denne do nej dojizdim, radeji si priplatim milion za pozemek navic a budu to mit bliz k mestu ktere je mi blizke, usetrim tak na palivu, amortizaci za auto, jizdenkach za socku u deti a casu stravenem na dojizdeni z nejake vesnice nebo daleke ctvrti napriklad u Brna.
1,8 tdci je ve focusu, 2,0 tdci je v mondeu-bezneji bourana auta takze dily na motor je odkud brat.
_________________ 2,9i 24v 1994, sedan, manual, executive, recaro, uložen pod plachtou v garáži. Jinak dvě šlapky, sedlo a řidítka. rozebráno víc jak 30 scorpií
|