Proboha pánové,
co to zas do vás všech vjelo?!?
Demo co zase vysíráš!!!
Když se ti něco nelíbí tak podle stanov o.s. Ford Scorpio Club ČR vystup jako platící člen na valné hromadě a dej hlasovat pro změnu.
Už mě to věčné handrkování nebaví, já jsem prosazoval a prosadil změnu v otevření fóra pro všechny a teď to schytávám od obou stran.
Pokud někdo zaplatí stává se plnohodnotným členem o.s. Ford Scorpio Club ČR. To je s právem navrhovat a hlasovat o změnách. Jenže to chce také jezdit na Valné hromady a když někdo nejezdí na srazy kde se konají nebo můžou konat tak má smůlu.
To (Miloš) pokud s tím máš problém tak ti peníze vrátím, nikoho tady násilým držet nebudu. Být členem klubu není jen remcat a čekat kdo mě co za pětikilo nabídne, ale přiložit pomyslně ruku k dílu a zapojit se.
Tím nechci znevažovat 500,-korun Českých jako, že to nejsou peníze i 1,90 může na rohlík chybět a člověk který má 999.999,-Kč ještě není milionář páč mu ta koruna chybí, ale chci tím říct že každému členstvím vzniká i jakási povinnost vůči klubu.
Když přijedeš na sraz k X. výročí a osobně s každým pokecáš tak sám zjistíš, že RSsák by za klub dýchal, Demo a Tesil nejsou jen vysírači, ale roztrhali by se pro ostatní a je sněma velká sranda.
Tohle se dá více méně napsat o většině členů kteří se stýkají, ať už na srazech, slezinách nebo jen oblíbených komorních akcích (zabíjačka, burčák, voda, kola a pod.), prostě chce to jen nás poznat. Ať jsi kdo jsi, každého přivítáme s otevřenou náručí a pak záleží jen na něm jak zapadne. Proč jsem zapadl já, Klimo, Henry Black, Babkyn, Crusaider a další a další protože jsme přijeli pokecali, pomohli s nějakou organizací nebo opravou atd. atd.
Ona totiž neprobíhá komunikace jen na klubovém fóru, my si voláme, Skypujeme a pod. Takže fórum je spíše pro veřejnost.
Chtěl jsem tady rozvést svoje myšléééénky, ale spíš jsem je pohřbil a zamotal se do toho. Pokud někdo bude mít ke mě nějaké připomínky, dotazy můžete se svobodně vyjádřit nikdo vám hlavu neutrhne.
Jen připomínám, že nikoho nenutíme platit a proti jeho vůli se stát členem a taky zde nikoho nebudeme držet. Je demokracie a svoboda. Takže odpověď i pro tebe Demo.
Klub byl původně založen o modelu Scorpio, pro Scorpio a vše kolem něj. Dnes, když skoro půlka řádných členů ani Scorpio nemá tak o čem ten klub je??? Je už hlavně o lidech, protože Škopků už je jak šafránu.
Třeba navrhnete do programu na příští valní hromadě změny, je to na vás.
Doufám, že jsem v rozčilení neznásilnil Český jazyk.

EX Rudy..FS sedan 2,9i Cosworth 24V6, 207 HP, světlá kůže v plné palbě, LPG
9.
EX EX Kája...FS sedan 2,5 TDi 125HP, r.v.1997, automat, tempomat, digi klima, sedačky v plné palbě
8. Turek..FS kombi 2,9 Cosworth 24V6, 207 HP, r.v. 95, plná nálož, čumák 98
7.EX Stařík II...FS sedan 2,0 120 HP, r.v 92
6.EX Stařík..FS sedan 2,0, 91,
5.EX Čárlí..FS sedan 2,9 Cosworth, 95
4.EX Venca FS kombi 2,9 Cosworth,96
3.EX FS kombi 2,5 TDi, 125HP,98
2.EX FS RS kombi 2,0,92
1.EX FS kombi 2,0,93Telefon: 603 823 444, e-mail: milan.blaskovic@fordscorpio.czhttp://www.virtualdream.cz