Pánové, už mě to vážně sere. Během 6ti týdnů druhý znak v prdeli. A nejvíc jsem nasranej sám na sebe, protože od minulého zcizení znaku jsem měl stále zapnutou kameru namířenou na znak a dneska jsem potřeboval na chvilku prázdnou zásuvku, tak jsem zástrčku od kamery vyndal ze zásuvky, kamera se vypnula, za deset minut jsem zástrčku dal zpět a jel do práce, ale zapomněl jsem kameru zapnout, během 2 hodin, co jsem byl v práci a kamera nešla, tak znak zmizel. No není to k nasrání, přes tisíc hodin kamera běží, nic se nestane a jen ji na dvě hodiny mám vypnutou a je to v hajzlu a jako největší vůl si připadám sám, protože ani nevím, komu mám dát na držku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Ford Scorpio 2,3i 1998 Ghia,automat,sedan ex Ford Scorpio 2,3i 1998,sedan-po 4,5roce bezproblémového ježdění je z něj dárce orgánů ex Ford Scorpio 2,0i 1991,sedan 8 let(244tis.km) pohodlného ježdění bez problémů ex Ford Sierra 1,8TD 1991 (moje noční můra) ex Ford Sierra 2,3D 1989 po ujetí 320tis.km chrochtala úplně stejně-DRŽÁK ex Trabant 601 Limuzína 1968 (s ním jsem 25let vyrůstal)
Naposledy upravil(a) Vilda dne ned 02. lis 2014 17:48:44, celkem upraveno 1 x.
|