problém těhle rychlých aut je, že se s tim opravdu nedá jezdit pomalu

a je to šíleně návykový
Jinak dobrej nápad, já osobně mám raději reakce "normálních" lidí na nová vozítka

, tak přidám svůj s touto potvorou : BMW 335D E90, 3.O 2xturbo- 286 PS. Super sedačky s dokonalou možností nastavení, optimální volant, kultivovaný projev motoru, příjemný ozvučení a špičkovej motor, kdy předjíždění v jakékoli rychlosti je opravdu jen otázkou okamžiku

a i při "rychlém" ježdění spotřeba stále do 10l. Co mě ale dostalo maximálně je nebo spíš není hluk s jakým se auto pohybuje, kdy i v těch 250 není slyšet žádný výrazný aerodynamický či jakkoli jinak rušivý hluk, na druhou stranu to člověku nepřijde, že jede tak rychle

. Další věc, která mě mile překvapila je I-Drive, zatímco ve většině recenzí je na něj plyvána špína, já se ho naučil ovládat během chvilky a přijde mi to daleko lepší než dotykovky, dalším plusem je umístění zobrazovacího displaye blíže k zornému poli - jediná výtka - občasné zpoždění systému ..... Dalším nedostatkem, který opravdu u této "prémiové" značky nechápu - nemožnost volby češtiny v palubních PC, dále pak málo místa na zadních sedadlech, potahové materiály v kufru v barvě myší šeďi

, ale to je asi tak vše a nic z toho by mi moc nevadilo, kdybych si tohle vozidlo mohl dovolit .....

Moc špatně se mi z něho vystupovalo, ta rychlost a lehkost s jakou se pohybuje je opravdu návyková a dokonce i zarytí odpůrci rychlé jízdy s tímto autem jezdili hodně nad limity