V první řadě bych chtěl poděkovat za projevené gratulace zde i na FB a upřímně, těšil jsem se jak narozeniny oslavím s vámi zabíjačkou, žranicí nebo jenom tím, že společně strávíme Velikonoce, tak jako v předchozích letech, dám do placu soudek piva, dáme si v hospůdce zelené pivko, pokecáme a odpočineme si od všedních dní.
Proto se mnou doma ani nikdo nepočítal, doma žádné slavení narozenin o Velikonocích jsem neplánoval a tím jak se Velikonoce blížily, tak jsem nabýval dojmu, že je asi moc velké ticho. Chvílemi jsem si myslel, že se objednala nějaká kapacitně menší chalupa, kam se nevejdu a jelikož nyní srazy flákám, tak se nemohu divit, že jsem nebyl osloven a že přednost třeba dostali pravidelní jezdiči na srazy a chápal bych to.
Kdyby to organizoval Šváb, tak bych to také pochopil, jedno odřené auto už ode mě už má, ale moc nechápu nekomunikaci a jen doufám, že s Tesilovcema je všechno v pořádku, že to není důsledek něčeho vážného nebo nepříjemného.
Přitom stačilo napsat nebo říct, nechci nic organizovat, mám toho plné zuby, nebo zapomněl jsem na to, nebo nemohu nic vhodného sehnat, nebo nemůžu/nechci, jestli chcete zorganizujte si to sami. Nevím proč se to letos takto stalo. Věřím, že něco pořádat pro tu naši bandu nevděčnou je náročné a myslím si že Míše a Michalovi vděčíme za mnohé hezké srazy, ale kdyby se to dalo vědět zavčasu, tak jsme si mohli objednat ubytování, třeba něco jako v Pelhřimově, ať v penzionu nebo motorestu, na jídlo si chodit a ty dva,tři dny spolu strávit. Takhle jsme asi čekali jako ocasy mnozí.
Nic jsem pár dní nekomentoval, asi kdyby se o tom tady nepsalo, asi bych s tím nezačínal a nevadilo mě tolik to, že se sraz neudělal, ale spíš mě napadalo to, proč já debil platím členský příspěvek, když ani nestojím nikomu o to, aby dal vědět, že se nekoná něco, na čemž jsme byli předběžně dohodnuti a na co jsem se jako debil těšil celý rok.
Pokud to je nějaký trest za to, že nás jezdí míň a míň, tak to nebyl trest pro ty co nejezdí, ale bohužel pro ty co jezdí.
Já jsem si nakonec udělal Velikonoce hezké: pátek jsem si udělal pyžamový den, pořádně jsem se vyspal a vyválel u televize, v sobotu dopoledne práce, odpoledne procházka s Džimíkem v polích, v neděli jsem byl na troj-oslavě spojené s pečením buřtíků s Džimíkem, mladším Filipem, starším Markem(slavil svátek), jeho ženou(slavila narozeniny) a vnučkou. V pondělí jsem byl s Džimíkem na nádherné procházce v lese a všechno paráda díky pěknému počasí, které se na Velikonoce udělalo.
Na sraz se Sierrákama nejedu, ne že bych proti nim něco měl, ale uvidím se s mnohými na konci června v Příhrazech a těším se.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Ford Scorpio 2,3i 1998 Ghia,automat,sedan ex Ford Scorpio 2,3i 1998,sedan-po 4,5roce bezproblémového ježdění je z něj dárce orgánů ex Ford Scorpio 2,0i 1991,sedan 8 let(244tis.km) pohodlného ježdění bez problémů ex Ford Sierra 1,8TD 1991 (moje noční můra) ex Ford Sierra 2,3D 1989 po ujetí 320tis.km chrochtala úplně stejně-DRŽÁK ex Trabant 601 Limuzína 1968 (s ním jsem 25let vyrůstal)
|