me fascinuje ze tu neni ani jedna pumpu z Liberce, z ostravy a jen jedna pumpa z Prahy, na to kolik tech pump je, je to podezrele malo. kazdopadne lisackej zpusob jak to zjistit je dokonalej a budou to muset takto zverejnit i pro tento rok.
ta mladoboleslavska benzina na prutahu i kdyz neni napsano z ktere strany me fakt prekvapila a to je nemam rad obe, jsou na takovem miste ze palivo a i blba tatranka s flaskou vody tam stoji tolik co zastavka na jine pumpe i s mcdonaldem.
tank ONO me neprekvapilo vubec a rozesmalo me ze dve jedine pumpy ve smrzovce jsou obe dve na seznamu... Franto, koliks tam nalil vyjetaku? jen deci na litr, a kolik ty Tondo, ja 1,5dc, zejtra si jedu pro toho choppra.
jinak kdyz ctu ty tabulky, agro chocen, za stodolami (na statku), areal nakladniho nadrazi, mineralni paliva, tezebni piskova, cihelna ivancice apod tak mi to napovida ze to jsou spis pumpy pro traktory, tatry a vse co ma vetsinou 50 udelenejch vyjimek na technicky aby to vubec mohlo na silnici, jen echt k0k0t by tam mohl natankovat do osobaku.
_________________ 2,9i 24v 1994, sedan, manual, executive, recaro, uložen pod plachtou v garáži. Jinak dvě šlapky, sedlo a řidítka. rozebráno víc jak 30 scorpií
|