mozna byste mohli s tema stabilizatorama rejpat az potom co to zkusite bez nich. na rozdil od vas bez toho jezdim, vim jak mi drzej zasterky, vim jak mam zasrany auto se zasterkama a bez nich a co je diky tomu za mnou, a vim jak se jezdi s xenonama i bez ve stejnym aute a to ve verzi s pruzorama a bez pruzoru, takze dokud si to nezkusite tak jdete s rejpanim do prdele..
a je celkem logicky ze nekde na okruhu se s vama se stabilizatorama srovnavat nebudu,a ani to nejak nemam potrebu zkouset. konec koncu pri mych trasach pres okruh moc casto nejezdim, spis se snazim cimdal vic dodrzovat predpisy na normalnich cestach. je to i bez stabiku dost stabilni auto a pri normalnim jezdeni si clovek vsimne absence stabilizatoru pouze diky ubytku razu od nerovnosti.. znovu opakuju ze na 98 jsem to jeste nesundal, protoze se to chova nejak lip nez do 98 a razy od nerovnosti temer nejsou. tesilovo 98kou jsem jezdil a bylo to taky ok
a moc nechapu jak muze nekoho pri pohledu na tohle video napadnout jizda bez stabiku, byť za ucelem rejpani.me se to video libi, ale nevsim jsem si ze by ridic jel v klidku do prace, nebo s rodinou na chalupu, nebo by to bylo toceny v desti, nebo v tech srackach co delaj silnicari ze snehu..
Scorpio 2,3 Ghia sedan 98´ automat, tempomat, winterpacket IIpaměti.... úplně vše...... i zadní výhřev kůže

, moondust silver
Ex: Scorpio 2,3 Ghia sedan 98´ automat, tempomat, paměti.... , tourmallard green / Scorpio 2,0 CL sedan 96´ automat, winterpacket II / Scorpio 2,0 Ghia sedan 94´, tourmallard green/ Scorpio 2,9 Ghia EXECUTIVE sedan 91´ / Scorpio 1,8 Ghia 5dv. 85´