tesil píše:
To zas tenhle kokot se jmenem Filip ma byt ten nadsenej fanda, jak tady psal dalsi znalec s Nickem simonbinder?
Z tohoto ze me tecou hovna proudem.....
No vypadal tak, rozhodně jednal rychle a slušně narozdíl od Blazeny a hovna proudem z něho netekly...
Když jsme zpět v tématu, tak můžu naposledy reagovat na mé vlákno zbaběle zamčené Blazou. Označuješ mě za kšeftaře i když je jasný, že jsem auto neprodával za účelem výdělku. Bleješ něco o tom, že degraduju ceny, přitom ty seš ten, kdo tohle konkretni auto DEGRADUJE na cenu 7000,- A ANI JSI HO NEVIDĚL. K tomu telefonátu..... Ty vole

Jako začít hovor: "... na to Scorpio...já jsem prezident scorpioclubu a sedačky z toho škopka jsou jako moje jo..." A co s tim mam jako dělat???!:D Za blázna jsem tě označil po tom cos mi vyprávěl, že seš za kilo jenom v motoru ve tvym kombajnu jako jó a pak jsi čekal, že si z toho sednu na prdel. Pak žebráš o slevu na 7tis? a že já jsem choré mozek:D(Mimochodem ja se ani na nic neptal, taky ti necpu že v mym věku 22 let jsem se vypracoval na víc než na škopekvkose)Dál už to nemusím komentovat. Já jsem ti vyhověl, fotky jsem poslal rychle a nic jsem netajil. Auto který má najeto 240tis nebude logicky mít sedačky jako z fabriky.
A tesile nevim o tom, že bychom se někdy viděli, takže nepředpokládám, že se známe, proto je celkem ukvapený nazývat mě ironicky znalcem.
Tohle je-teď si oddechnete-můj poslední příspěvek na tomhle joudo fóru, dál už nic nebudu komentovat, protože by to byla škoda času.