marpac píše:
Měl jsem dvě náhradní, bohužel obě blbý, nicméně byly horší, než ta, na kterou jsem jezdil. Prostě jsem koupil jednu a vyměnil postupně, abych zjistil, která blbne. Naštěstí byla vadná jen jedna. Ale je lepší koupit obě rovnou, a máš klid. Kupoval jsem v MJ auto
http://www.mjauto.cz za cenu 1590/ks. Potřebuju ještě jednu, čili bychom se mohli domluvit, třeba by byla nějaká slevička

Na Aukru se dá koupit z Polska za 900, ale ta BOSH z mjauto je to, co tam je originál od Forda.
No ja jsem zjistil,ze civky Bosch muzu mit s moji slevou v Elitu za cca 1360,-Kc takze asi nebudu vahat,ale ted jsem bohuzel prisel na onu vec ze ktereho ma kazdy majitel klauna zlou muru,pricemz majitel jednicky se jen uculuje a to,ze mam v pr...
oba kulaky na ramenech

takze budu asi muset nejdriv resit tohle a objednat je asi prez aukro z Polska.Paklize tedy nekdo zde uz nema lepsi typ... Jinak jsem sve civky vyndal,zjistil,ze jsou na mnoha mistech popraskane i znamky proslehnuti na nich jsou,tak jsem je zkusmo odizoloval izolackou i silikonem a o dost se to zlepsilo,ale stejne to neni ono...
Mimochodem ma nekdo zkusenost jak se projevuje kdyz odchazi polohove cidlo na plynu?