Romane ty sa musíš strašne nudiť

. BOBčko nemusím kôli tým sprostým rozvodom. V rámci šetrenia tam vopchali dve retiazky z bicykla a kopec plastu na klzáky a vodiace lišty. Preto je aj bežné, že každá strana motora má rozdielne časovanie vačíc vďaka vyťahaným reťaziam a to za tých 10koní naviac od BOA ozaj nepotrebujem. Také veci ako plastové veká ventilov, plastové sanie je len znakom dokur....nia motora resp. jeho kvality. Starý má kvalitnú dvojradovú reťaz a keď sa natiahne, tak sa to aspoň rozladí rovnomerne.
Ak chceš BOB, musíš dať aj prevodovku z neho. Ak nedostane RJ motora odpoveď od snímača otáčok turbíny, modulačných ventilov, potenciometra voliča a ďalších snímačov, tak tam budeš mať akurát núdzový režim a to nestojí za tú robotu /mal som možnosť pár prerábok ktoré vraj jazdia super skúsiť, no nechal som ich v tom/. BOB si toťiž kontroluje aj moduláciu signálu od snímačov, aby ochránil prevodovku a reguluje výkon narozdiel od BOA, ktorý snímače čekuje len pri naštartovaní a potom ho nezaujímajú. BOAčku ak dáš manuál, stačí nahradiť signál selenoidov spojky meniča a rýchlobehu /štvorky/ vložením odporov s adekvátnou hodnotou cievky a koníky popustia uzdu. Ak necháš tvoju prevodovku a použiješ kabeláž cosa medzityp, bude radiť ale umrie na vysoký krúťák motora - má vela lamiel v spojkách a koše lisované z plechu.
Moja rada - BOA s matom alebo manuálom - je to na tebe.