az to do nekoho z vas narvu protoze me bude z tech nesmyslu bolet poraneny oko tolik, ze pustim volant a chytnu se za oko tak si pak rikejte hlavne ze jsem videl patnik vpravo
zensky, ac maj oci v pohode tak s tim maj vubec problemy kdyz jede proti standart osvetleny neosnujici auto udrzet se na silnici, natoz kdyz jim huci do oci neco takhle neprijemnyho..
myslim ze kdyz ten proti me prestane videt a narve to do me, ze me nezachrani zadny sviceni
jinak posledni dobou si uvedomuju co jezdi vsude ignorantu. ja jel pred 14ti dny z hor, nebylo videt nahore na krok - svitilo mi na auto co mohlo, ale po 10ti km uz jsem to moh klidne vypnout, zapomel jsem, ale behmem dalsich 100km na me neblik nikdo. zepredu, zezadu, nic.. bud ignoranti, nebo byly tak oslepeny ze nenasli packu na dalkace

.. kazdopane me na to upozornili az cajti ktery me kvuli tomu po 100km zastavili ..
takze bych ti to sviceni mlhovkama michale moc nedoporucoval

Scorpio 2,3 Ghia sedan 98´ automat, tempomat, winterpacket IIpaměti.... úplně vše...... i zadní výhřev kůže

, moondust silver
Ex: Scorpio 2,3 Ghia sedan 98´ automat, tempomat, paměti.... , tourmallard green / Scorpio 2,0 CL sedan 96´ automat, winterpacket II / Scorpio 2,0 Ghia sedan 94´, tourmallard green/ Scorpio 2,9 Ghia EXECUTIVE sedan 91´ / Scorpio 1,8 Ghia 5dv. 85´