K historii. Auto jsem si koupila před 5- ti lety.Tehdy jsem jezdila obyč.2.9.z 89,která již měla najeto skoro půl milionu a motor už toho měl dost. Začala jsem shánět náhradu a náhodou jsem narazila na cosu. Super stav,najeto něco kolem 100 000,servisní knížka a vše na autě originál,bylo akorát přivezeno ze Švýcarska,takže v ČR nikdy nejezdilo a ani se v něm nikdo nehrabal!!! Podle jejich TP rok výroby 93.. Auto na základě "přestavby karoserie" bylo oficiálně přihlášeno na české papíry... První věc,kterou jsem nechala udělat a to, vyhodit automat a dát do cosíka manuál.. Nejsem moc příznivcem automatů,nebaví mě to.Docela mě překvapil interiér, na cosworta jsem měla hroznou socku,vyměnila jsem sedačky,protože v těch původních jsem lítala jak hadr na holi a dala menší volat.Přední sedačky jsou viz.foto a zadní jsem si pořídila z kulaťáka,protože jsou černý,původní byly šedý,což me moc neohromilo.

Vyměnila přední a zadní nárazník,přidaly se prahy a pořídila jsem si 17 kola a podložky na zadek. Nechala polepit okna fólií z důvodu,který jsem uvedla již výše.Co se týče předního a zadního nárazníku,tak formy na ně budou k dispozici,protože si je budu nechávat odlévat v jednom kuse... tyto jsou z více kusů a moc se to neosvědčilo,neustále praskají.. Fotku motoru dodám,jen co se dostanu pod kapotu

,prasklo lanko... Jinak po laku zůstane barva bílá

Ať jsem zkoušela,jak jsem zkoušela,tak jsme se s každym shodli,že mu sluší nejvíc.
Předělávku udělal jeden můj kamarád,celý život se Fordy zabýval a snad ani nikdy ničim jinym nejezdil... Scorpia,Granady atd..