Demo na scorpioforu se pohybuju již hoodně dlouho, ještě za dob kdy forum placené nebylo, občas je tu někdo kdo potřebuje pomoct nebo koupím/prodám díl, ale pravda, poslední dobou se tu víc bavím

, ještě obrázky a je to jako dikobraz.
mě neni jasný proč mam platit, na placení domeny nebo správu fora? mam taky jedno forum tak vim co to stojí, nebo forum spozoruje nějakého tvorečka v zoo a prachy jdou tam? ve své podstatě je mi to jedno, jenom mi neni jasný ten důvod proč je tak strašně nezbytné prosazovat výsadu platitích. já forum založil například proto že jsem chtěl dát dokupy lidi, někdo jen přijde a podívá se, někdo si na foru technicky přispěje opravě mazlíka.
já jen aby se za chvilku nestalo vaše heslo "bezva auta dávají dohromady bezva lidi" heslem "bezva auta dávají dohromady platící členy"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak to mám velkou radost, že se na fórum FSC tak těšíš až si něco veselého přečteš
Nikde jsem se nedočetl, že by toto fórum bylo placené a hlavně je dobrovolné, nikdo tady nikoho nedrží. Toto forum je majetkem o.s.FSC ČR a proto hlavní slovo mají členové tohoto občanského sdružení. Proto zde nečlenové o.s. sice mohou napsat svůj názor, ale slovy zkušeného " nedráždil bych hada bosou nohou"
Byl tady dán návrh na rozšíření fóra, jako prezident a hlavní admin jsem se k tomu vyjádřil. Tím, že nemajitelé vozů o které se jedná, se zde budou vyjadřovat za majitele, popudí proti rozšíření (platící), členy o.s.FSC ČR a tím nejspíše k žádnému rozšíření nedojde. Každý si to přeberte jak chcete. Pokud je to někomu nesrozumitelné tak mi zavolejte a já vám to vysvětlím.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bláža