Tak já už to začínám odpočítávat
Předpokládaný odjezd za ostatními účastníky zájezdu mám předběžně naplánovaný na zítřek na 13hodin.
Dnes večer s Filipem zabalíme kufry, ráno má na radnici slavnostní ukončení školní docházky a pak v pizzerce rozloučení se spolužáky. Já tou dobou budu jenom vyčkávat a jakmile doslaví, tak vyrážíme stylem lážo-plážo.
Cesta by měla pro mě být celkem 1180km. 1.zastávka by měla být na Komorníku(vyzvednutí Blážova půllitru), z Komorníka přes Novou Bystřici do Rakouska přes město Horn do Vídně(350km), z Vídně po dálnici na Gratz, protože objíždím slovinskou dálnici sjedu z dálnice už u městěčka Ilz(500km) a i si trošku zkrátím trasu a prokličkuji kolem slovinské dálnice a hned od hranic Slovinsko/Chorvatsko je dálnice, takže kilometry budou už jen ubývat zvýšeným tempem a brzy budu v Záhřebu(700km). Podle času a únavy zde nejspíš dám nějaký odpočinek v autě nebo u Grospiče(900km). To by mi zbývalo už pouhých 280km do cíle a tak to se v pohodě dojede v ranních hodinách a očekávám, že se s ostatními setkám ve čtvrtek dopoledne. Kdybych nejezdil na srazy, tak se celý rok motám kolem bydliště v okruhu 30km, takže já se těším i na tu cestu jako malé dítě, jen musím říct Filipovi, aby vracel ty hnědé podšálky, jinak půjde do naha, já si nenechám srát na hlavu.