http://zpravy.idnes.cz/hasici-utopili-a ... _krimi_ljaMoc dobře si tuto akci pamatuju, neboť jsem tenkrát makal ve Štěchovicích na stavbě, ze které byl onen "výlov" vidět. Jo a nejednalo se o žádný Ford "Siera", jak je uvedeno v článku, nýbrž o černý Škopek MkI, tuším že Ghia, na plecháčích a s chromovými lemy blatníků. Celkem jsem to auto před nehodou okukoval, jelikož mám Fordy rád. V té době jsem jezdil Taunusy a Cortiny, Scorpio (ač jsem si ho vždycky přál) jsem tak nějak oběhnul oklikou přes Esco a Mondié. Ve Štěchovicích den před tím stál hned u nás u stavby kluk, všiml jsem si ho když jsem šel ven na cigáro. Otevřenou haubnu, furt tam něco kutil, někomu telefonoval a nešlo mu to nastartovat. Vrtal se v tom do pozdního odpoledne, kdy mu tam (říkal můj kolega) někdo přivezl snad jiný akumulátor. Když jsme k večeru ze stavby odjížděli, byl pryč. Druhý den dopoledne mě volá kolega, ať vyběhnu na terasu. Šli jsme se pak podívat blíž a co nevidím - to auto ze včerejška. Po deseti letech jsme na to s tím kamarádem ze stavby náhodou při hovoru narazili a shodli jsme se, že by nás oba zajímalo, co se tenkrát stalo....
Tady ještě přidám foto ze svého archivu, chuděra Scorpio

Příloha:
PB120034.JPG