Blaza: No ráda bych se stavila, nikdy raději nic neslibuju na určito, ale nevím, co by do toho muselo vlízt, abych si nechala ujít pohled na škopky a pohromadě.. Jsem zjistila, že opravdu nejvíc jich je vidět u nás na zahradě, jinak jsem za celou dobu tady v okolí viděla 2, oba v Jihlavě, z nichž jeden je taxík
Tak kdyby se tu nááhodou Maxo objevil.. tak bych otravovala ..
Mmch, tak čistě teoreticky, s tím imobilizérem - neznám principy, ale původně jsem lobovala za nákup nového kondíku dle typu toho shořelého, napájení na desku .. a tečka..
Byla obava, že s sebou ovšem vzal "další" věci .. takže takřka zamítnuto..
Ovšem když o tom teď tak v klidu uvažuju, tak vzhledem k tomu, že se oprava vyřešila pouhým odstřihnutím kabliku ke kondenzatoru, a auto kvoká, neměla by být tím pádem zrada jinde, než v samotnem kondiku, ne?
A ještě myšlenka na závěr, máme se zabývat hledáním příčiny tohohle shoření? Docela ráda bych to připisovala "věku" auta, než jít po drátkách, jestli náhodou není ještě zrada kdesi v "provopočátku"..
Ptám se starších, zkušenějších - mladej je sice malej Einstein co se aut týče, ale všechno neví, a pak se mu do toho míchám já svým "čistě teoreticky"

))