Ohledne HW auta se drzim toho co mi rekl pri prodeji Demac, takze mu s kvalitou duveruji. Osobne jsem najel sotva 1000 Km.
Opravdu nejezdim ve meste brzda plyn. Jezdim jak duch, nekdy mam pocit ze to tlacim po meste silou vule. Nemam jedine auto. Problem je jen s timto.

Ted s klimou to papa 19 - 20l/100. Ale klima moc nepridava. Ve volnobehu to prida 0,2 - 0,5l. Takze to me moc netrapi.
Co se tyce HW jsem absolutni laik, tak Vam moc dekuji za info ktere muzu ale jen slepe papouskovat technikum, ale ja skoro nicemu neroyumim, jen vzdalene teoreticky. Proto hledam profika co by se mi na to podival a problem objevil. Uvedomuji si ze to muze byt prakticky cokoliv. Ale pokud to nekoho vazne zajima a chtel by mi pomoct, samozrejme ne zadarmo, tak technicke otazky musite obracet na Demace kterej to auto zna. Ja jsem jen uzivatel, a predem rikam ze velmi citlivy, urcite jsem s autem vedome neudelal nic spatneho. Pecuji o nej jak o sve miminko.
Nemuze byt problem zpusoben take tim, ze podle demace co rikal, tak kadinka s olejem na servo chcije jak svine, a urcite neodpovida tomu co rikal. Za 4 mesice me to zbastilo vic jak pul litru oleje. Ten olej taky muze tect nekam kde mu to nesvedci. To je jedina viditelna vec na motoru, kterou samozrejme chci nechat vymenit take v ramci cele opravy. Prevodovka se chova velmi dobre, detaily si pak musi zjistit expert. Jinak se tam rozpadli dve tlakove hadicky na hadry, asi mesic po kupu. Ale ty jsem vymenil za nove. Takze ty sou v poradku. A zlepsili dalkovou cestu ve spotrebe. Pred tim 12l, ted tech 10. Je pravda ja zase v poslednim mesici dalku nejel, tak snad to plati.
Takze se tesim na info, snad toto nekomu trosku pomuze.