Když bys jel po staré silnici z Prahy na Poděbrady,tak tam také udělali plno kruháčů mezi polema ,ale u toho který byl postaven jako první tehdy na dlouhé rovince,také plno aut mělo snahu projet rovně. Bylo to spíš z toho důvodu,že lidé nebyli na něj zvyklý a ono,když si to frčíte mezi polema po dlouhé rovině,kde jezdíte plno let ,tak holt se na to zapomene. Ten kruháč tam stavěli z důvodu stavby skladů a budoucích odboček do nich. Ti co se pokoušeli na tomhle kruháči přejet rovně ovšem měli smůlu,vnitřek kruháče je o metr vyšší než silnice a obvod toho vnitřku kruháče ještě navíc zpevněn dlažebníma kostkama. Nejvíce nových upadlých nárazníků nebo zdemolovaných aut ,jsem tam vždy viděl v pondělí,po náročných víkendech patrně z cest z kulturního vyžití.
_________________ Ford Scorpio 2,3i 1998 Ghia,automat,sedan ex Ford Scorpio 2,3i 1998,sedan-po 4,5roce bezproblémového ježdění je z něj dárce orgánů ex Ford Scorpio 2,0i 1991,sedan 8 let(244tis.km) pohodlného ježdění bez problémů ex Ford Sierra 1,8TD 1991 (moje noční můra) ex Ford Sierra 2,3D 1989 po ujetí 320tis.km chrochtala úplně stejně-DRŽÁK ex Trabant 601 Limuzína 1968 (s ním jsem 25let vyrůstal)
|