Zdar,
jak vysvitlo sluníčko, už začínám plánovat výlety
Už jsem o tom mluvil se Švábem. Jednodenní cesta na vytipovanou zajímavost (město, zámek, restauraci), nejlépe v místě někoho z klubu, s kým se tam setkáme, domluvit se na pěknou a příjemou cestu.
Dát si sraz 2-3 auta, tak aby nebyl hustý provoz a vyjet. Žádné hlemýždí tempo a zase žádný vražedný úprk, prostě si tu cestu užít. Cestou, když se nám bude líbit místo, se zastavit na společnou kávičku, pokecat, pak zase pokračovat v jízdě, dojet na domluvené místo, poklábosit, dobře se najíst a pak podle času zpět nebo když bude chuť a čas, tak třeba zakalit a zůstat až do rána.
Co se zajímavostí týče, tak mám na mysli třeba Kolín (někde je tam bývalý člen DoktorF) - pěkná cesta po široké okrsce. Nebo třeba o něco dále Kutná Hora (Jirka Milka). Nebo ještě dále (to už je na celý den) Telč přes Pelhřimov - nikdo tam z klubu není, ale vede tam moc krásná cesta (i když cestou by jsme se mohli zastavit za Frenkem a za Aníí v Hořepníku, mrknout na stav dráhy na letišti v Kameni). Prostě cílem bude pěkná cesta a pokec.
Předesílám, nikoho nepřemlouvám, jen kdyby se vám to líbilo, tak se mi ozvěte