A nechceš mi vysvetliť ako by prevodovka vedela že ideš do zákruty. Tie snímače volantov zväčša fungujú na princípe merania štvrť otáčky - teda ak sa rozhodnem predbiehať tak najprv musím prejsť do protismeru, vyrovnať a potom až podradí

. Treba si dať skontrolovať prevodovku a jej príslušné snímače. Funkčnosť takéhoto systému je možná len v spolupráci : gyrosnímače + snímače natočenia lôžka tlmiča a to určite nemajú autá stredných tried v standard výbave. Na škopka zabudni tu sa bavíme o S 500, 750iL... skrátka autách s výkonným motorom a max. bezpečnosťou. Nedávno som servisoval VW passat combi 12W v najväčšej možnej výbave /úplne niečo iné ako bežné full passaty/ a robil som aj diagnostiku za jazdy a môžem ti zaručiť že aj keď odnás z mesta je tá zákruta tiahla cca 1km a naspäť mám pekné esko tak pri atakovaní pedálu na podlahu ho zákruta ani "Sko" nezaujímala a slušne to podradil o dva stupne s blikajúcim esp

.
A nakoniec to bol dôvod prečo som do môjho namontoval motor z cosa so samosvorom. Jednoducho keď som v zákrute chcel tak som pritlačil pedál a hneď sa to pekne utrhlo a nádherne kontrolovalo v šmyku.